TYS230-3 Bulldozer

Katrangan singkat:

Buldoser TY230-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat.


Detail Produk

Tag Produk

TYS230-3 Bulldozer

TYS230-32

● Katrangan

Buldoser TY230-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat. Daya sing kuat, kinerja sing apik, efisiensi operasi sing dhuwur lan tampilan jembar nuduhake fitur kauntungan. Minangka pilihan sing paling apik kanggo bangunan dalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, bangunan pelabuhan, pangembangan tambang lan konstruksi liyane.

● Spesifikasi utama

Dozer: ngiringake

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 26710

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 42

Ukuran trek (mm): 2250

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 510

Kapasitas dozing (m): 11

Ambane agul-agul (mm): 4310

Maks. ambane digging (mm): 500

Ukuran sakabèhé (mm): 606043103425

Mesin

Ketik: CUMMINS NT855-C280S10

Revolusi sing dirating (rpm): 2000

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 169/2000

Maks. torsi (Nm / rpm): 1036/1400

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 217

Sistem karet                        

Jinis: Swing jinis balok sing disemprot.

Struktur bar ekualiser sing ditanggepi: 8

Jumlah rol trek (saben sisih): 8

Jumlah rol operator (saben sisih): 2

Pitch (mm): 216

Jembar sepatu (mm): 910

Gir     Tanggal 1 kaping 2

Maju (Km / h) 0-3.8 0-6.8 0-11.8

Mundur (Km / h) 0-4.9 0-8.5 0-14.3

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 19.1

Jinis pompa: Pompa minyak gir

Output sistemL / min: 194

Sistem nyopir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Transmisi: Transmisi planet, transmisi daya kanthi telung kacepetan maju lan telung kacepetan mundur, kacepetan lan arah bisa cepet diganti.

Kopling kemudi: Disk metalurgi listrik minyak multi-disk dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final yaiku nyuda dobel kanthi spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita