TYS165-3HW Bulldozer

Katrangan singkat:

Buldoser TYS165-3HW yaiku dozer tipe trek horsepower 165 kanthi drive langsung hidrolik, operasi semi-kaku lan operasi hidrolik, kontrol pisau hidrolik pilot lan setir lan kontrol rem tunggal tingkat. Buldoser TYS165-3HW ditondoi kanthi mbukak, efisien ...


Detail Produk

Tag Produk

TYS165-3HW Bulldozer

TYS165-3HW1

● Katrangan

Buldoser TYS165-3HW yaiku dozer tipe trek horsepower 165 kanthi drive langsung hidrolik, operasi semi-kaku lan operasi hidrolik sing mbantu, kontrol pisau hidrolik pilot lan setir lan kontrol rem tunggal tingkat.

Buldoser TYS165-3HW ditondoi kanthi efisien, tampilan terbuka, struktur sing dioptimalake, gampang operasi lan layanan kanthi biaya murah lan kabeh kualitas sing bisa dipercaya.

Iki minangka produk upgrade kanggo nangani sampah sing digunakake.

● Spesifikasi utama

Dozer: ngiringake

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 192200

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 41.1

Ukuran trek (mm): 2300

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 373

Kapasitas dozing (m): 4.6

Ambane agul-agul (mm): 4222

Maks. ambane digging (mm): 400

Ukuran sakabèhé (mm): 552842223190

Mesin

Jinis: WD10G178E25

Revolusi sing dirating (rpm): 1850

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 121/165

Maks. torsi (Nm / rpm): 830/1100

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 218

Sistem karet                        

Jinis: Trek kasebut wujud segitiga. 

Sprocket wis munggah elastis ditundha: 7

Jumlah rol trek (saben sisih): 6

Jumlah rol operator (saben sisih): 2

Pitch (mm): 203

Jembar sepatu (mm): 800

Gir kaping 1 2

Maju (Km / h) 0-3.59 0-6.76 0-12.37

Mundur (Km / h) 0-4.33 0-8.90 0-14.96

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 12

Jinis pompa: Pompa minyak gir

Output sistemL / min: 185

Sistem nyopir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Transmisi: Transmisi planet, transmisi daya kanthi telung kacepetan maju lan telung kacepetan mundur, kacepetan lan arah bisa cepet diganti.

Kopling kemudi: Disk metalurgi listrik minyak multi-disk dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final yaiku nyuda dobel kanthi spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita