TY320-3 Bulldozer

Katrangan singkat:

Buldoser TY320-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat.


Detail Produk

Tag Produk

TY320-3 Bulldozer

TY320-32

● Katrangan

Buldoser TY320-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat. Daya sing kuat, kinerja sing apik, efisiensi operasi sing dhuwur lan tampilan jembar nuduhake fitur kauntungan. Opsional kalebu U-glathi, telung shank ripper, ROPS lan peralatan liyane. Minangka pilihan sing paling apik kanggo bangunan dalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, bangunan pelabuhan, pangembangan tambang lan konstruksi liyane.

● Spesifikasi utama

Dozer: U Semi-U Blade

Bobot operasi (Kg): 34000

Bobot operasi (Kanthi ripper) (Kg): 38500

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 0,094

Ukuran trek (mm): 2140

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 500

Ukuran Dozing (mm): 41301590

Kapasitas dozing (m): 9.2

Maks. ambane digging (mm): 560

Ukuran sakabèhé (mm): 688041303640

Mesin

Jinis: Cummins NTA855-C360

Revolusi sing dirating (rpm): 2000

Kekuatan Flywheel (KW): 239

Gobloker saka cilinder-borestroke (mm): 6-139.7152.4

Cara miwiti: Listrik wiwit 24V 11kW

Sistem karet                        

Jinis: Swing jinis balok sing disemprot

Struktur bar ekualiser sing ditanggepi: 7

Jumlah rol trek (saben sisih): 7

Sprocket: Segmen

Ketegangan trek: disetel Hidrolik

Jembar sepatu (mm): 560

Jarak trek (mm): 228.6

Gir   1st    2nd     3pasuryan

Maju (Km / h) 0-3.6 0-6.6 0-11.5

Mundur (Km / h) 0-4.4 0-7.8 0-13.5

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 13.7

Jinis pompa: Pompa gir

Output sistemL / min: 335

Sistem nyopir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Panularan: Gear planet, kopling pirang-pirang, hidrolik sing diuripake, pelumasan paksa nganggo pompa gir, 3 kecepatan maju lan 3 kecepatan mundur.

 

Kopling setir: Basah, Kopling disk pirang-pirang, Spring dimuat, hidrolik Diukur.

 

Kopling rem: Basah, rem band, dioperasikake karo booster hidrolik lan interlocking hidrolik.

Drive pungkasan: Spur gir, nyuda dobel, pelumasan cipratan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita