Buldoser TY230-3

Katrangan singkat:

Buldoser TY230-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat.


Detail Produk

Tag Produk

Buldoser TY230-3

TY230-32

● Katrangan

Buldoser TY230-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat. Daya sing kuat, kinerja sing apik, efisiensi operasi sing dhuwur lan tampilan jembar nuduhake fitur kauntungan. Opsional kalebu U-blade (Kapasitas 8.1m), telung ripper shank, ROPS lan peralatan liyane. Minangka pilihan sing paling apik kanggo bangunan dalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, bangunan pelabuhan, pangembangan tambang lan konstruksi liyane.

● Spesifikasi utama

Dozer: ngiringake

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 24840

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 76

Ukuran trek (mm): 2000

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 405

Kapasitas dozing (m): 7.8

Ambane agul-agul (mm): 3666

Maks. ambane digging (mm): 540

Ukuran sakabèhé (mm): 573336663380

Mesin

Ketik: CUMMINS NT855-C280S10

Revolusi sing dirating (rpm): 2000

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 169/230

Maks. torsi (Nm / rpm): 1050/1400

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 217

Sistem karet                        

Jinis: Swing jinis balok sing disemprot

Struktur bar ekualiser sing ditanggepi: 7

Jumlah rol trek (saben sisih): 7

Jumlah rol operator (saben sisih): 2

Pitch (mm): 216

Jembar sepatu (mm): 560

Gir   1st    2nd     3pasuryan

Maju (Km / h) 0-3.8 0-6.8 0-11.8

Mundur (Km / h) 0-4.9 0-8.5 0-14.3

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 19.1

Jinis pompa: Pompa gir

Output sistemL / min: 194

Sistem nyopir

Transmisi: Transmisi planet, transmisi daya kanthi telung kacepetan maju lan telung kacepetan mundur, kacepetan lan arah bisa cepet diganti.

Kopling kemudi: Disk metalurgi Garing pirang-pirang kom dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final minangka salah sawijining pangurangan nganggo spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita