Buldoser TY160-3

Katrangan singkat:

Buldoser TY160-3 semi-kaku, pergeseran daya, kendhali kendhali listrik, kontrol hidrolik pilot dikontrol, kanthi gir gear planet planet sing dikontrol siji. Kasedhiya karo kabin mewah, garis tutup modern sing dirancang kanggo nguatake drive pungkasan.


Detail Produk

Tag Produk

Buldoser TY160-3

ty1602

● Katrangan

Buldoser TY160-3 semi-kaku, pergeseran daya, kendhali kanthi pitulung listrik, pilot hidraulik ngleksanakake kanthi kendhali planet planet sing dikontrol. Kasedhiya karo kabin mewah, garis tutup modern sing dirancang kanggo nguatake drive pungkasan. Iki nduweni efisiensi produksi sing dhuwur, kemampuan lelungan sing luwih apik, gampang operasi. Nindakake penake kanggo ndandani kanthi murah amarga struktur sing gampang nganggo rol trek 6 pcs. Buldoser sing cocog digunakake ing lapangan minyak, penanaman batubara, sistem lingkungan lan wilayah cerobong lsp.

● Spesifikasi utama

Dozer: ngiringake

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 16800

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 65.6

Ukuran trek (mm): 1880

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 400

Kapasitas dozing (m): 4.4

Ambane agul-agul (mm): 3479

Maks. ambane digging (mm): 540

Ukuran sakabèhé (mm): 514034793150

Mesin

Jinis: Weichai WD10G178E25

Revolusi sing dirating (rpm): 1850

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 131

Maks. torsi (Nm / rpm): 830 / 1000-1200

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 200

Sistem karet                        

Jinis: Trek kasebut wujud segitiga. 

Sprocket wis munggah elastis dilereni soko tugas:  6

Jumlah rol trek (saben sisih): 2

Pitch (mm): 203.2

Jembar sepatu (mm): 510

Gir kaping 1 2                                            

Maju (Km / h) 0-3.29 0-5.82 0-9.63

Mundur (Km / h) 0-4.28 0-7.59 0-12.53  

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jinis pompa: Pompa minyak gir

Output sistemL / min: 170

Sistem nyopir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Transmisi: Transmisi planet, transmisi daya kanthi telung kacepetan maju lan telung kacepetan mundur, kacepetan lan arah bisa cepet diganti.

Kopling kemudi: Disk metalurgi listrik minyak multi-disk dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final yaiku nyuda dobel kanthi spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita