T80-3 Bulldozer

Katrangan singkat:

Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama garing. ngawasi listrik, katon apik, umume digunakake ing bangunan dalan, pertanian lan konstruksi liyane.


Detail Produk

Tag Produk

T80-3 Bulldozer

T80-32

● Katrangan

Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama garing. ngawasi listrik, katon apik, umume digunakake ing bangunan dalan, pertanian lan konstruksi liyane.

● Spesifikasi utama

Dozer: Lurus

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 8600

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 53

Ukuran trek (mm): 1500

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 350

Kapasitas dozing (m): 1.9

Ambane agul-agul (mm): 2480

Maks. ambane digging (mm): 370

Ukuran sakabèhé (mm): 420024802740

Kanthi ripper: 520024802740

Mesin

Jinis: LR4A3Z-22

Revolusi sing dirating (rpm): 2200

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 80

Maks. torsi (Nm / rpm): 514/1600

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 235

Sistem karet                        

Jinis: Swing jinis balok sing disemprot

Struktur bar ekualiser sing ditanggepi: 5

Jumlah rol trek (saben sisih): 5

Jumlah rol operator (saben sisih): 1

Pitch (mm): 154

Jembar sepatu (mm): 400

Gir   1st    2nd     3pasuryan    4th

Maju (Km / h) 0-2.35 0-3.48 0-6.05 0-10.41

Mundur (Km / h) 0-4.87 0-8.86

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 16

Jinis pompa: pompa gir tekanan dhuwur

Output sistemL / min: 84.5

Sistem nyopir

Kopling utama: Biasane dibukak, Tipe garing.

Transmisi: drive gir sing biasane meshed, shift lengan kopling lan loro operasi lever, transmisi duwe papat kecepatan maju lan loro.

Kopling kemudi: Disk metalurgi Garing pirang-pirang kom dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final minangka salah sawijining pangurangan nganggo spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.

KAPASITAS COOLANT LAN LUARAK

Kapasitas Tangki Bahan Bakar (L): 150

Kapasitas Tangki Hidrolik (L): 48

Kapasitas Oli Mesin (L): 20

Konverter Torsi, Transmisi, Gear Bevel, Kapasitas Kopling Kemudi (L): 9

Kapasitas Drive Final (L): 6.8

Opsional Ripper

Jinis Ripper: Ripper 3-Shank

Maks. Ambane ngeduk (mm): 216

Maks. Angkat (mm): 353

Shank of Distance (mm): 713

Bobot (kg): 500


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita