T160-3 Bulldozer

Katrangan singkat:

Buldoser T160-3F ditanggepi semi-kaku, transmisi drive langsung, undercarriage jinis trek, digunakake kanggo pambangunan dalan, ngangkut alas, kanthi fitur sesanti sing apik, efisiensi kerja sing dhuwur, biaya perawatan sing murah.


Detail Produk

Tag Produk

T160-3 Bulldozer

T160-32

● Katrangan

Buldoser T160-3F ditanggepi semi-kaku, transmisi drive langsung, undercarriage jinis trek, digunakake kanggo pambangunan dalan, ngangkut alas, kanthi fitur sesanti sing apik, efisiensi kerja sing dhuwur, biaya perawatan sing murah.

● Spesifikasi utama

Dozer: ngiringake

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 16600

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 68

Ukuran trek (mm): 1880

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 400

Kapasitas dozing (m): 4.4

Ambane agul-agul (mm): 3479

Maks. ambane digging (mm): 540

Ukuran sakabèhé (mm): 514034793150

Mesin

Jinis: WD10G178E25

Revolusi sing dirating (rpm): 1850

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 121/165

Maks. torsi (Nm / rpm): 830/1100

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 218

Sistem karet                        

Jinis: Swing jinis balok sing disemprot

Struktur bar ekualiser sing ditanggepi: 6

Jumlah rol trek (saben sisih): 6

Jumlah rol operator (saben sisih): 2

Pitch (mm): 203.2

Jembar sepatu (mm): 510

Gir   1st    2nd     3pasuryan    4th     Kaping 5

Maju (Km / h) 0-2.7 0-3.7 0-5.4 0-7.6 0-11.0

Mundur (Km / h) 0-3.5 0-4.9 0-7.0 0-9.8

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jinis pompa: Pompa gir

Output sistemL / min: 170

Sistem nyopir

Kopling utama: Biasane dibukak, jinis udan, kontrol panguat hidrolik.

Transmisi: drive gir sing biasane meshed, shift lengan kopling lan loro operasi lever, transmisi duwe papat kecepatan maju lan loro.

Kopling kemudi: Disk metalurgi Garing pirang-pirang kom dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final minangka salah sawijining pangurangan nganggo spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita