T140-1 Bulldozer

Katrangan singkat:

Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama didhukung hidrolik. Kanthi pilot pilot hidrolik, ngawasi listrik, tampilan apik, umume digunakake ing bangunan dalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, pengembangan port lan tambang lan ...


Detail Produk

Tag Produk

T140-1 Bulldozer

T140-12

● Katrangan

Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama didhukung hidrolik. Kanthi pilot pilot hidrolik, ngawasi listrik, tampilan sing apik, umume digunakake ing bangunan dalan, konstruksi hidr-listrik, modifikasi lapangan, pengembangan pelabuhan lan tambang lan konstruksi liyane.

● Spesifikasi utama

Dozer: ngiringake

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 16500

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 65

Ukuran trek (mm): 1880

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 400

Kapasitas dozing (m): 4.5

Ambane agul-agul (mm): 3297

Maks. ambane digging (mm): 320

Ukuran sakabèhé (mm): 548637622842

Mesin

Ketik: WD10G156E26

Revolusi sing dirating (rpm): 1850

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 104/140

Maks. torsi (Nm / rpm): 830/1100

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 218

Sistem karet                        

Jinis: Swing jinis balok sing disemprot

Struktur bar ekualiser sing ditanggepi: 6

Jumlah rol trek (saben sisih): 6

Jumlah rol operator (saben sisih): 2

Pitch (mm): 203

Jembar sepatu (mm): 500

Gir   1st    2nd     3pasuryan    4th     Kaping 5

Maju (Km / h) 0-2.52 0-3.55 0-5.68 0-7.53 0-10.61

Mundur (Km / h) 0-3.53 0-4.96 0-7.94 0-10.53

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 12

Jinis pompa: Pompa gir

Output sistemL / min: 180

Sistem nyopir

Kopling utama: Biasane dibukak, jinis udan, kontrol panguat hidrolik.

Transmisi: drive gir sing biasane meshed, shift lengan kopling lan loro operasi lever, transmisi duwe papat kecepatan maju lan loro.

Kopling kemudi: Disk metalurgi Garing pirang-pirang kom dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final minangka salah sawijining pangurangan nganggo spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita