T100G-3 Bulldozer

Katrangan singkat:

Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama garing. ngawasi listrik, katon apik, umume digunakake ing bangunan dalan, pertanian lan konstruksi liyane.


Detail Produk

Tag Produk

T100G-3 Bulldozer

T100G-32

● Katrangan

Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama garing. ngawasi listrik, katon apik, umume digunakake ing bangunan dalan, pertanian lan konstruksi liyane.

● Spesifikasi utama

Dozer: Lurus

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 10400

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 54

Ukuran trek (mm): 1650

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 368

Kapasitas dozing (m): 2.4

Ambane agul-agul (mm): 2571

Maks. ambane digging (mm): 370

Ukuran sakabèhé (mm): 420029353020

Kanthi ripper: 520029353020

Mesin

Tipe: LR61A3-23

Revolusi sing dirating (rpm): 2300

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 100

Maks. torsi (Nm / rpm): 400/1600

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 242

Sistem karet                        

Jinis: Swing jinis balok sing disemprot

Struktur bar ekualiser sing ditanggepi: 6

Jumlah rol trek (saben sisih): 6

Jumlah rol operator (saben sisih): 1

Pitch (mm): 171

Jembar sepatu (mm): 450

Gir   1st    2nd     3pasuryan    4th

Maju (Km / h) 0-2.6 0-3.86 0-6.68 0-10.29

Mundur (Km / h) 0-3.67 0-6.63

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 16

Jinis pompa: Pompa gir

Output sistemL / min: 80

Sistem nyopir

Kopling utama: Biasane dibukak, Tipe garing.

Transmisi: drive gir sing biasane meshed, shift lengan kopling lan loro operasi lever, transmisi duwe papat kecepatan maju lan loro.

Kopling kemudi: Disk metalurgi Garing pirang-pirang kom dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final minangka salah sawijining pangurangan nganggo spur gear lan sprocket segmen, sing disegel nganggo segel duo-conthong.

KAPASITAS COOLANT LAN LUARAK

Kapasitas Tangki Bahan Bakar (L): 250

Kapasitas Tangki Hidrolik (L): 32

Kapasitas Oli Mesin (L): 22

Konverter Torsi, Transmisi, Gear Bevel, Kapasitas Kopling Kemudi (L): 9

Kapasitas Drive Final (L): 30

Opsional Ripper

Jinis Ripper: Ripper 3-Shank

Maks. Ambane ngeduk (mm): 150

Maks. Angkat (mm): 280

Shank of Distance (mm): 713

Bobot (kg): 750


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita