Rig Pengeboran Hidrolik SHEHWA X5

Katrangan singkat:

SHEHWA-X5-DTH crawler kapisah dipasang rod otomatis pangowahan sistem permukaan rig pengeboran hidrolik kanthi taksi ...


Detail Produk

Tag Produk

KHUSUS RIG Pengeboran Hidrolik SHEHWA X5

● FITUR

SHEHWA-X5-DTH Crawler dipisahake dipasang rod sistem pangowahan batang otomatis rig pengeboran hidrolik kanthi taksi

Desain optimasi perhitungan rig pengeboran SHEHWA-X5, pangembangan lan aplikasi sistem adaptasi daya lan adaptasi beban, nyadari pencocokan tenaga sistem tenaga saka tenaga menyang pompa kanggo mbukak, nyuda konsumsi energi kabeh mesin kanthi efektif, lan njamin kinerja lan dhuwur linuwih kabeh mesin. Cocog kanggo tambang jembar terbuka gedhe lan medium kayata semen, metalurgi, tambang batu bara lan tambang.

1. Piranti sambung lan unloading otomatis kanthi rig pengeboran lumahing hidrolik sing pamisah

Piranti panyimpenan batang bor bisa nampung limang batang bor, sing bisa nggayuh ambane pengeboran paling jero luwih saka 18 meter kanthi batang bor 3 meter. Piranti sambung lan unload otomatis kanthi otomatis tegese wektu proyek sakabehe bisa disimpen.

2. Kabin rig pengeboran lumahing hidrolik pamisah

Taksi sing aman lan nyaman nyedhiyakake operator kanthi sesanti sing amba, lan operator bisa ndhukung lan ngontrol negara pengeboran kanthi aman, lan langsung nindakake operasi pangowahan lan pengeboran.

3. kemampuan off-road

Sasis artikulasi terapung bisa nyadari (± 15 derajat floating ngambang adaptif dhewe, lan kemampuan pendakian maksimal bisa nganti 30 derajat.

● SPESIFIKASI

Dhiameter bolongan pengeboran

115-165mm

Tekanan kerja

1.38-2.46Mpa

Nguripake torsi

3300N.m

Kacepetan puter

0-80Rpm

Angkat pasukan

18KN

Geser pigura ayunan

Ngiwa 33 ° / Tengen 44 °

Jarak pigura tuwa

106,5 °

Ayunan bor bor

Ngiwa / nengen 35 °

Joran boom bor

20 ° Horisontal / 51 °

Kemampuan biji

30 °

Produsen Mesin

YuChai Diesel lsp

Daya Rated

92kw

Ukuran

7595 * 2190 * 3253mm

Bobot

9000kg

0b9dabb5

Parameter teknis

Model

SHEHWA-X5-DTH

Model

SHEHWA-X5-DTH

Tekanan kerja (Mpa)

1.05-2.46

Dill boom pitch (°)

Yang 51 / Benduk 20 °

Dhiameter drilling (mm)

115-165

Jarak bingkai geser (°)

106,5 °

Dhuwur pengeboran (m)

3.6

Torsi Rotary (Nm)

3300

Kelas (°)

30 °

Perjalanan pigura geser (mm)

4115

Propulsi sepisan (m)

3

Angkat pasukan (N)

18000

Kacepetan puteran (rpm)

0-80

Mode Impact

DTH4 "/ 5" / 6 "

Dawa ganti rugi (mm)

1000

Cara debu

Dedusting garing

Dhuwur pancing (mm)

570

Jembar transportasi

2190

Kabeh kekuwatan (kw)

92

Pabrikan

YC4A125Z-T21

Bobot total (kg)

92

Pabrikan

Guangxi Yuchai Machinery Co., Ltd.

Ukuran sakabèhé (mm)

7595 '* 2190 * 3253

Daya (kw)

92

Ayunan pigura geser (°)

Ngiwa33 ° / nengen44 °

Kecepatan kerja (rpm)

2200

Ayunan bor bor (°)

Ngiwa 35 ° / nengen35 °

Kapasitas bahan bakar (L)

200


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita