SHEHWA-370-DTH crawler sing dipasang ing permukaan rig pengeboran hidrolik ing bolongan

Katrangan singkat:

Rig pengeboran SHEHWA-370-DTH akeh digunakake ing tambang terbuka kayata simen, metalurgi, tambang batu bara, tambang, pengeboran bolongan ing rel kereta api, dalan gedhe, konservasi banyu, tenaga listrik tenaga listrik lan proyek konstruksi pertahanan nasional.


Detail Produk

Tag Produk

SHEHWA-370-DTH

crawler kapisah dipasang ing permukaan rig pengeboran hidrolik bolongan

SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (2)

● FITUR

Rig pengeboran SHEHWA-370-DTH akeh digunakake ing tambang terbuka kayata simen, metalurgi, tambang batu bara, tambang, pengeboran bolongan ing rel kereta api, dalan gedhe, konservasi banyu, tenaga listrik tenaga listrik lan proyek konstruksi pertahanan nasional. Jangkauan ukuran bolongan aperture yaiku 90-178mm, sing bisa dilengkapi macem-macem jinis kompresor udara kanggo mujudake pengeboran DTH tekanan tinggi.

1. Kapabilitas off-load

Awak pigura dirancang kanthi piranti poros gravitasi, sing nyuda resistensi gesekan sajrone mlaku, nambah kenceng hubungan antara awak lan trek, lan nggawe sasis rig pengeboran awet lan stabil. Nalika nyebrang slope, lan pendakian bujur bisa nganti 35 derajat.

2. Pangurangan rotary

Peredam untu lurus duwe suhu sithik, bantalan beban dhuwur lan umur dawane dawa, sing bisa nyetel kacepetan puteran miturut atose watu. Kepala Rotary dilengkapi motor hidrolik Eton kanggo entuk kahanan kerja sing stabil. Iki dilengkapi karo nguatake kejut penyerap kejut kanggo nyuda gaya reaksi pengaruh bolongan pengeboran kanggo ngrusak pereda rotary.

3. Piranti ngilangi bledug

Kolektor bledug nggunakake teknologi impuls nyemprotake bledug, sing nduweni kemampuan ngresiki debu sing kuwat, efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, konsentrasi emisi sing kurang, tingkat kebocoran udhara, konsumsi energi sing kurang, operasi sing stabil lan andal, lan nglindhungi kesehatan operator. Kanthi bahan filter berkualitas tinggi, efisiensi ngilangi bledug lan umur layanan dijamin.

● SPESIFIKASI UTAMA

Dhiameter bolongan pengeboran 90-178mm
Tekanan Udara sing Paling Ala 1,7-2,5 Mpa
Nguripake torsi 3280N.m
Kacepetan puter  0-110Rpm
Angkat pasukan 20KN
Geser pigura ayunan Ngiwa 54 ° / Kanan 50 °
Jarak pigura geser 135 °
Ngebur ayunan ayunan Ngiwa / nengen 45
Panyebaran boom pengeboran horisontal 22 ° / 65 °
Kemampuan biji 35 °
Produsen Mesin YUCHAI Diesel lsp
Daya sing dirating 73,5 / 92 Kw
Ukuran 5750 * 2170 * 2300mm
Bobot 7200kg
SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (3)
SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (1)
SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (4) (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita