Bulldozer SD6N

Katrangan singkat:

Buldoser SD6N yaiku dozer tipe trek 160 tenaga kuda kanthi drive langsung hidrolik, kontrol semi-kaku lan kontrol hidrolik. Iki dilengkapi mesin diesel Shangchai C6121 sing diproduksi kanthi lisensi Caterpillar. Mesin kasebut nduweni ciri koefisien cadangan torsi gedhe ...


Detail Produk

Tag Produk

Bulldozer SD6N

sd62

● Katrangan

Buldoser SD6N yaiku dozer tipe trek 160 tenaga kuda kanthi drive langsung hidrolik, kontrol semi-kaku lan kontrol hidrolik. Iki dilengkapi mesin diesel Shangchai C6121 sing diproduksi kanthi lisensi Caterpillar. Mesin kasebut nduweni karakteristik koefisien lan kapasitas cadangan torsi gedhe tinimbang beban sing akeh. Konverter torsi minangka konverter hidro-mekanik sing kekuwatan dipisahake ing njaba, sing nduweni ciri khas jajaran efisiensi tinggi sing jembar. Kemudi lan rem bisa dikontrol nganggo tuas kontrol sing padha. Sistem rem nggunakake struktur dorongan hidrolik, sing trep lan hemat tenaga kerja. Gear drive final duwe karakteristik nilai koefisien pamindahan sing gedhe. Desain semacam iki nambah kapasitas prewangan lan ndawakake wektu sing migunani. Drive final uga nggunakake struktur sing ora bisa disetel kanthi bantalan bantalan, sing cocog kanggo layanan. Bar ekualiser nggunakake struktur pelumas gratis kanggo nyuda biaya layanan.

● Spesifikasi utama

Dozer: ngiringake

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 16500

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 55.23

Ukuran trek (mm): 1880

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 445

Kapasitas dozing (m): 4.5

Ambane agul-agul (mm): 3279

Maks. ambane digging (mm): 592

Ukuran sakabèhé (mm): 503732973077

Mesin

Jinis: C6121ZG55

Revolusi sing dirating (rpm): 1900

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 119/162

Maks. torsi (Nm / rpm): 770/1400

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 215

Sistem karet                        

Jinis: Trek kasebut wujud segitiga. 

Sprocket wis munggah elastis ditundha: 7

Jumlah rol trek (saben sisih): 2

Pitch (mm): 203

Jembar sepatu (mm): 560

Gir kaping 1 2                                            

Maju (Km / h) 0-4.0 0-6.9 0-10.9

Mundur (Km / h) 0-4.8 0-8.4 0-12.9

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jinis pompa: Pompa minyak gir

Output sistemL / min: 178

Sistem nyopir

Konverter torsi: Kombinasi pamisahan njaba

Transmisi: Transmisi planet, transmisi daya kanthi telung kacepetan maju lan telung kacepetan mundur, kacepetan lan arah bisa cepet diganti.

Kopling kemudi: Disk metalurgi listrik minyak multi-disk dikompres nganti musim semi. hidrolik dioperasikake.

Kopling rem: Rem yaiku lenga band loro ngambang sing dioperasikake kanthi pedal sikil mekanik.

Drive pungkasan: Drive final yaiku nyuda dobel kanthi spur gear lan sprocket segmen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita