SD6K LGP Bulldozer

Katrangan singkat:

Buldoser SD6KLGP dilengkapi mesin kontrol elektronik ban III, pompa hidrolik lan motor, telung tahap nyuda kacepetan planet, sistem pendinginan sentralisasi, transmisi kontrol proporsi listrik lan kontrol hidrolik pilot. Bulldozer SD6KLGP duwe kekuwatan ...


Detail Produk

Tag Produk

SD6K LGP Bulldozer

SD6K LGP-2

● Katrangan

Buldoser SD6KLGP dilengkapi mesin kontrol elektronik ban III, pompa hidrolik lan motor, telung tahap nyuda kacepetan planet, sistem pendinginan sentralisasi, transmisi kontrol proporsi listrik lan kontrol hidrolik pilot. Bulldozer SD6KLGP duwe kekuwatan sing kuat, cocog cerdas karo pangowahan beban, fungsi kemudi pangsi, operasi fleksibel lan efisiensi tinggi. Kabel sing disegel saka kejut yaiku ruangan sing amba lan lapangan visual sing apik, aman lan nyaman. Buldoser SD6KLGP minangka mesin sing cocog kanggo pambangunan pasang pasang pesisir, lapangan minyak gurun, sanitasi lingkungan lan lahan basah.

● Spesifikasi utama

Dozer: Blade Miring

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 20100

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 26.7

Ukuran trek (mm): 2935

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 425

Kapasitas dozing (m): 4.1

Jembaré agul-agul (mm): 4150

Maks. ambane digging (mm): 506

Ukuran sakabèhé (mm): 570543363225

Mesin

Jinis: WeiChai WP10G190E354

Revolusi sing dirating (rpm): 1900

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 140/190

Maks. torsi (Nm / rpm): 920/1400

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 180-190

Sistem karet                        

Jinis: Sambungan pangsi, balok imbangan

Ayunan, suspensi semi-kaku: 7

Jumlah rol trek (saben sisih): 7

Pitch (mm): 203.2

Jembar sepatu (mm): 1100

Gir 

Maju (Km / h) 0-11

Mundur (Km / h) 0-11

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jinis pompa: pompa gir tekanan dhuwur

Output sistemL / min: 171 / 20.6

Sistem nyopir

Sistem hidrostatik kontrol elektronik kaping pindho

Rem multi-disk jinis basah

Modularize planet telung tahap

Sawit sing didikwakake-Listrik

Sistem layanan cerdas

SD6K LGP3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita