Bulldozer SD5K

Katrangan singkat:

SD5K minangka buldoser hidrolik total tipe trek kanthi semi-kaku, level kontrol elektronik, sistem drive hidrostatik kontrol elektronik dual-circuit, mbukak pusat tertutup kontrol listrik sing ngirim sistem hidrolik.


Detail Produk

Tag Produk

Bulldozer SD5K

SD5K-2

● Katrangan

SD5K minangka buldoser hidrolik total tipe trek kanthi semi-kaku, level kontrol elektronik, sistem drive hidrostatik kontrol elektronik dual-circuit, mbukak pusat tertutup kontrol listrik sing ngirim sistem hidrolik. Blade PowerAngle-Tilting, kontrol otomatis sistem pendinginan independen. Model iki dilengkapi mesin kendhali listrik kanthi pola pencocokan daya lengkap, kanthi transmisi variabel lan fungsi kemudi pangsi terus-terusan, desain modular lan gampang didandani lan dirawat; sistem mlaku-mlaku kontrol proporsional elektro-hidrolik lan piranti kerja nggawe operasional sing akurat lan nyenengake; Tampilan instrumen interaksi karo komputer manungsa, sistem layanan cerdas, taksi AC sing ditutup kanthi kebak. Bisa dilengkapi telung ripper shanks. Mesin iki digunakake kanthi mesin sing apik banget utawa abot kayata konstruksi plabuhan, konstruksi komunikasi, stadion, proyek tenaga listrik, pamindhahan bumi kutha lan kutha, pemodelan backfill lan leveling sing digunakake.

● Spesifikasi utama

Dozer: PAT (Power Angle Tilting Blade)

Bobot operasi (kalebu ripper) (Kg): 13100

Tekanan lemah (kalebu ripper) (KPa): 45

Ukuran trek (mm): 1790

Gradien: 30/25

Min reresik lemah (mm): 315

Kapasitas dozing (m): 3.1

Ambane agul-agul (mm): 3060

Maks. ambane digging (mm): 460

Ukuran sakabèhé (mm): 492230603000

Mesin

Jinis: WeiChaiWP6G125E332

Revolusi sing dirating (rpm): 2200

Kekuatan Flywheel (KW / HP): 97/132

Maks. torsi (Nm / rpm): 570/1450

Konsumsi bahan bakar (g / KWh): 190

Sistem karet                        

Jinis: Jinis trek normal semi-dilereni

Jumlah rol trek (saben sisih): 7

Jumlah rol operator (saben sisih): 1

Pitch (mm): 190

Jembar sepatu (mm): 510

Gir 

Maju (Km / h) 0-10.5

Mundur (Km / h) 0-10.5

Ngleksanakake sistem hidrolik

Maks. tekanan sistem (MPa): 19

Jinis pompa: Pompa piston pamindahan variabel

Output sistemL / min: 125

Sistem nyopir

Sistem hidrostatik kontrol elektronik kaping pindho

Rem multi-disk jinis basah

Modularize planet siji-tahap + Mekanisme gear reduksi siji tahap

Sawit sing didikwakake-Listrik

Sistem layanan cerdas

SD5K-3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita