Pangiriman ditrapake kanthi lancar kanggo buldoser ing Proyek Perminyakan Nasional Rusia

September — Tiba wulan kuartal, musim panen kanthi woh-wohan sing akeh lan wangi nyebar! Buldoser sing ngemot kerja keras para staf HBXG kanggo Proyek Petroplem Rusia sing menang dening HBXG wis sukses dikirim maneh menyang pasar CIS!

Iki minangka tender tender sekunder kanggo pangiriman bulldozer seri TY165-3 kanggo perusahaan Minyak Bumi Rusia. Perusahaan Minyak Bumi Rusia pancen marem karo kinerja operasi praktis kumpulan bulldozer seri SHEHWA merek TY165-3, utamane sing apik banget kinerja suhu sithik lan andal banget.

Bulldozer seri TY165-3 minangka buldoser struktur normal sing dikembangake dening HBXG adhedhasar panggunaan keuntungan struktural buldoser D6D Caterpillar lan kaluwihan transmisi bulldozer D55 Komatsu "Bulldozer nggunakake kothak gir Bulldozer Komatsu D85" kanthi koefisien panyimpenan tenaga gedhe lan sistem transmisi sing andal & awet. Bingkai sasis sing luwih apik nambah kemampuan kabeh mesin kanggo adaptasi karo kahanan kerja sing angel.

Wiwit awal taun iki, epidemi COVID-19 nyebar ing saindenging jagad. Nalika nindakake tugas sing apik kanggo nyegah lan ngontrol epidemi, HBXG menehi perhatian banget kanggo perbaikan manajemen internal, nyepetake perbaikan produk lan kontrol kualitas, fokus marang keluhan pelanggan, tumindak kanthi cepet, nambah level layanan, lan nambah kepuasan pelanggan. Sementara, volume penjualan pasar nyadari yen tuwuh terus.

1 2

 


Wektu kiriman: Sep-04-2020