PAKET SOLUSI SHEHWA PRESENTED FOR THE BEIFANG QUARRY

SHEHWA, pabrikan Mesin Pengeboran, kanthi cara nyedhiyakake produk mesin lengkap kanggo para pelanggan, nggunakake luwih saka 20 taun pengalaman industri kanggo nyedhiyakake solusi pengeboran sing andal kanggo pangguna mesin pengeboran bawah permukaan lan mbantu layanan pelanggan kanggo entuk target rekayasa kanthi biaya murah lan efisiensi tinggi. Dilaporake manawa kerja sama pabrik pengeboran Xuanhua SHEHWA lan tambang BEIFANG ora diwatesi kanggo nyediakake peralatan. Nalika tambang BEIFANG mbutuhake bahan, SHEHWA uga nyediakake layanan sewa X5A-DTH. Penggalian BEIFANG ora prelu nandur modal akeh dhuwit, sing ngirit biaya produksi lan nyuda resiko masukan. Rig pengeboran SHEHWA bisa ngerteni luwih akeh kebutuhan kuari BEIFANG lan menehi solusi berharga kanggo pembangunan mbesuk.

SHEHWA nyedhiyakake teknologi pengeboran menyang Quarry BEIFANG, sing ana ing kutha Chaoyang, provinsi Liaoning, kanggo mbantu nambah efisiensi blasting.

Tuff sing ditemokake ing tambang BEIFANG minangka watu pasir sing paling dhuwur. Plancongan tambang tambang udakara 3 yuta meter kubik ing kene saben taun.

Kita bisa mbayangake yen ngebor bolongan kanthi ambane 22m lan diameter 115mm kanthi palu, bakal ana kecenderungan sing jelas lan efisiensi pengeboran bakal mudhun. Mula, tambang BEIFANG tuku 2 set SHEHWA X5A-DTH submersible hidrolik lengkap mesin sing diproduksi dening SHEHWA. Bisa digunakake karo impeller sing bisa ngombe tekanan dhuwur, lan tekanan kerja nganti 21bar.

Atose watu yaiku atose medium F = 8-10. Sawise tes kaping pirang-pirang ing kuari, diputusake nggunakake proses bolongan sing condhong kanthi aperture 140mm lan Sudut 30 derajat saka arah vertikal. Kanthi cara iki, stabilitas langkah bisa luwih apik, garis resistensi bisa dadi seragam, lan persentase akeh lan residu bisa dikurangi.

X5A-DTH sing diproduksi dening Taiye, pabrik rig pengeboran ing Xuanhua, digunakake kanggo nambah efisiensi. BEIFANG milih bor iki amarga bisa ngontrol Sudut pengeboran kanthi akurat, ngresiki bolongan lan ngatasi tembok bolongan, ngebur bolongan jero lan ngebur kanthi luwih cepet.

Penggalian BEIFANG nyedhiyakake syarat khusus kanggo efisiensi produksi. Kita asring ujar, "luwih becik kualitas pembentukan bolongan, luwih akeh blasting, lan mesthine bakal luwih apik asile. Kanthi tembung liya, nyuda jumlah blasting sekunder bisa nambah produktivitas.

Rig pengeboran X5A-DTH minangka operasi rig sing independen, dilengkapi kompresor udara pengeboran karakteristik tekanan tinggi DTH, nawakake penggalian BEIFANG yaiku 2 mesin standar, amarga bisa dadi bolongan sing kepincut, mula butuh karet khusus tutup bledug, uga amarga watu hard, pengeboran butuh Setelan parameter tartamtu.

Contone, struktur geologi quarry mbutuhake pilihan sing luwih cepet kanthi untu kolom utawa campuran untu kolom lan untu spring. Bit bor wis muter udakara 70 nganti 80 revolusi per menit, lan celah-celah rock sing ora katon ing ngisor permukaan bisa nyebabake bolongan gagal dibentuk, utawa senar bor macet ing bolongan, utawa tekanan mudhun.

Ing babagan efisiensi produksi, kanggo bolongan 22 meter, wektu ngebur dikurangi saka 1 bolongan saben 45 menit dadi rata-rata 1 bolongan saben 30min.

1

Wektu kiriman: Aug-28-2020