HBXG lan perusahaan RBA agen eksklusif Rusia bareng-bareng melu Pameran Pertambangan Ugol Rossii

Tanggal 5 Juni 2018, HBXG lan agen RBA agen eksklusif Rusia bareng-bareng melu Pameran Pertambangan Ugol Rossii, yaiku pameran penambangan batubara paling gedhe lan paling berpengaruh sing dianakake ing kutha Novokuznetsk, wilayah Siberia, Rusia.


Wektu kiriman: Mar-19-2020