Gelut Epidemik, Ngirim Kanthi Tepat!

Ngadhepi wabah epidemi coronavirus noval, staf SHEHWA njupuk kabeh langkah sing dibutuhake kanggo njamin "kasus infeksi nol", lan nyoba banget kanggo ngetrapake pengiriman kanthi tepat waktu. 

Ing tanggal 5 Mar, 2020, sekelompok buldoser TS160-3HW dikirim menyang pasar Asia Tenggara tepat waktu. Ing tanggal 3 Februari 2019, buldoser nyopir hidrostatik SD6KLGP ngasilake sesuai karo persyaratan sing ditawakake pelanggan dikirim menyang pangguna pungkasan pasar Asia Tenggara.  

SD6K minangka buldoser hidrolik total tipe trek kanthi semi-kaku ditundha, level kontrol elektronik Ⅲ, sistem nyopir hidrostatik kontrol elektronik dual-sirkuit, kendhali listrik mbukak pusat tertutup sing ngirim sistem hidrolik.

SHEHWA ngetrapake program inovasi sains & teknologi miturut strategi terintegrasi "Produksi, Sinau, Riset, Realisasi", ngrampungake lan ngrampungake kemacetan teknologi, ningkatake kemampuan ngrancang lan nggunakake lever. Ing taun 2011, SHEHWA nggawe SD7K kontrol hidrolik listrik maju ing donya

buldoser, bulldozer SD9 nggayuh Sertifikat Produk Baru Penting Nasional lan Penghargaan Sains lan Teknologi Provinsi. Buldoser SD8 entuk Sertifikat Persetujuan Standar Internasional. Buldoser reklamasi tanah SD8 entuk Penghargaan Ilmu lan Teknologi Metallurgy provinsi Hebei.

SHEHWA netepi filosofi pemasaran: "Berorientasi pasar, fokusake para pelanggan dadi inti", ngetrapake model operasi & manajemen terintegrasi sing nyakup suku cadang lan layanan bisnis, kanggo nyiyapake mekanisme respons kanthi cepet kanthi efisiensi kerja sing dhuwur, layanan sing cepet. SHEHWA wis nyiyapake luwih saka 30 cabang ing saindenging China, lan nggawe kemitraan strategis & koperasi jangka panjang karo luwih saka 50 dealer profesional. Jaringan pemasaran & layanan nyakup kabeh negara, produk uga padha, lan diekspor menyang Rusia, Amerika Selatan, Afrika, wilayah Timur Tengah lsp, total luwih saka 90 negara lan wilayah, lan nggawe kemitraan strategis & koperasi jangka panjang panganyang lokal.

SHEHWA bakal ngetutake prinsip pemrograman kanthi lengkap, kanthi terus-terusan & maju kanthi maju, kanthi tertib ngembangake, kanggo ningkatake pangembangan limang industri babagan mesin konstruksi lan usaha tenanan kanggo nggawe SHEHWA dadi perusahaan pabrik peralatan modern kanthi posisi kelas pertama internasional, internasional, nggabungake teknik 、 mesin pertambangan machinery mesin perlindungan metalurgi & lingkungan.

SHEHWA bakal ngetutake filosofi bisnis "Nggawe nilai kanggo pelanggan" kanggo memenuhi layanan purna jual.

1
2
1

Wektu kiriman: Aug-26-2020