Buldoser sing luwih dhuwur-sprocket luwih disenengi!

Ing tanggal 12 Mar 2020, kumpulan bulldozer bertingkat-tingkat SD7N dikirim menyang pelabuhan lan siyap dimuat ing pasar wilayah Rusia & CIS.

Bulldozer batch iki dituku dening klien pertambangan, kanggo nindakake tugas nyaring lan numpuk bahan sampul. Dheweke tuku kumpulan buldoser sing nyopir pertama saka HBXG ing taun 2015. Ing limang taun kepungkur, buldoser batch pertama iki wiwit udakara 20.000 jam kerja. Klien kesengsem karo kinerja sing apik babagan keandalan lan efisiensi kerja bulldozer. Wiwit ngembangake kapasitas produksi tambang iki, klien nggawe pengadaan kanggo buldoser maneh kanthi bentuk cara penawaran. HBXG menang maneh kanthi solusi sing disajikake kanthi didhukung dening fitur kualitas lan program layanan purna jual sawise wareg.  

Saiki, produk utama SHEHW nutupi bulldozer, pipelayer, wheel loader, rig pengeboran, excavator lan truk penambangan dll. Produk bulldozer nutupi bulldozer tipe trek lengkap 130-430 lan produk sing ditambahi saiki digunakake ing infrastruktur, kendhali gurun pasir, minyak proyek lapangan lan plabuhan, teknik tenaga listrik, tambang metalurgi, pabrik sampah sanitasi lingkungan, proyek perbaikan lahan pertanian dll. SHEHWA minangka siji-sijine pabrikan domestik sing duwe teknologi inti buldoser sprocket munggah pangkat, kayata SD7N, SD8N, SD9N, sing bisa mujudake skala produksi Teknologi bulldozer sprocket sing luwih dhuwur minangka level teknologi paling maju lan level manufaktur paling dhuwur. Desain lan tata letak sing wajar nemtokake buldoser sprocket sing dhuwur sing duwe fitur efisiensi tinggi, kualitas tinggi, daya tahan dhuwur lan gampang dirawat.

HBXG bakal ngetutake filosofi kaya sadurunge, fokus karo panjaluk para pelanggan, kanggo ndandani produk & nganyari, nyampurnakake layanan sawise-penjualan, terus-terusan ningkatake kepuasan para pelanggan supaya bisa tuwuh bareng mitra!

5
4

Wektu kiriman: Aug-26-2020