Jaringan Pemasaran

Buldoser merek SHEHWA wis diekspor menyang luwih saka 90 negara lan wilayah, kalebu Amerika, Inggris, Rusia, Prancis, Australia, Kanada.

19749793

Cabang lan Dealer Pasar Oversea HBXG

1. Dealer Rusia

Jeneng perusahaan: "Higer Bus Rus" LLC

Alamat: 5-2, Komsomolskaya str., Moskow, 141431, Rusia

2. Dealer ing Ukraina

Jeneng Perusahaan: LOGISTIC MACHINERY LLC

Alamat: 07400 Wilayah Kiev, Brovary, dalan Metallurgov 17, Ukraina