Bulldozer Kehutanan

  • TY320-3 Bulldozer

    TY320-3 Bulldozer

    Buldoser TY320-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat.
  • TY230-3 Bulldozer

    Buldoser TY230-3

    Buldoser TY230-3 ditanggepi semi-kaku, transfer hidrolik, buldoser jinis trek sing dikontrol hidrolik. Planet, transmisi shift daya sing dioperasikake Unilever. Sistem operasi sing dirancang miturut teknik mesin lan mesin nggawe operasi luwih gampang, efisien lan akurat.
  • T160-3 Bulldozer

    T160-3 Bulldozer

    Buldoser T160-3F ditanggepi semi-kaku, transmisi drive langsung, undercarriage jinis trek, digunakake kanggo pambangunan dalan, ngangkut alas, kanthi fitur sesanti sing apik, efisiensi kerja sing dhuwur, biaya perawatan sing murah.
  • T140-1 Bulldozer

    T140-1 Bulldozer

    Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama yaiku hidrolik sing didhukung. Kanthi pilot pilot hidrolik, ngawasi listrik, tampilan apik, umume digunakake ing bangunan dalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, pengembangan port lan tambang lan ...
  • T100G-3 Bulldozer

    T100G-3 Bulldozer

    Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama garing. ngawasi listrik, katon apik, umume digunakake ing bangunan dalan, pertanian lan konstruksi liyane.
  • T80-3 Bulldozer

    T80-3 Bulldozer

    Nduweni ciri suspensi semi-kaku, drive mekanik. Kopling utama garing. ngawasi listrik, katon apik, umume digunakake ing bangunan dalan, pertanian lan konstruksi liyane.
  • SD7K Bulldozer

    Bulldozer SD7K

    Semi-kaku ditangguhkan, sprocket munggah pangkat, mesin elektronik undakan, transmisi hidrostatik lan terus-terusan variabel, pencocokan daya lengkap, sistem pendinginan independen kontrol otomatis. Mesin sing dikontrol kanthi elektronik kanthi pola pencocokan daya lengkap, polusi sithik lan hemat energi.
  • SD6K LGP Bulldozer

    SD6K LGP Bulldozer

    Buldoser SD6KLGP dilengkapi mesin kontrol elektronik ban III, pompa hidrolik lan motor, telung tahap nyuda kacepetan planet, sistem pendinginan sentralisasi, transmisi kontrol proporsi listrik lan kontrol hidrolik pilot. Bulldozer SD6KLGP duwe kekuwatan ...
  • SD6K Bulldozer

    Bulldozer SD6K

    Buldoser SD6K dilengkapi mesin ban II, pompa hidrolik lan motor, telung tahap nyuda kacepetan planet, sistem pendinginan centralize4d, transmisi kontrol proporsi listrik lan kontrol hidrolik pilot. Bulldozer SD6K duwe kekuwatan sing kuat, cocog karo cerdas karo pangowahan beban ..
  • SD5K Bulldozer

    Bulldozer SD5K

    SD5K minangka buldoser hidrolik total tipe trek kanthi semi-kaku, level kontrol elektronik, sistem drive hidrostatik kontrol elektronik dual-circuit, mbukak pusat tertutup kontrol listrik sing ngirim sistem hidrolik.
  • SD7K LGP Bulldozer

    SD7K LGP Bulldozer

    Semi-kaku ditangguhkan, sprocket munggah pangkat, mesin elektronik undakan, transmisi hidrostatik lan terus-terusan variabel, pencocokan daya lengkap, sistem pendinginan independen kontrol otomatis. Mesin sing dikontrol kanthi elektronik kanthi pola pencocokan daya lengkap, polusi sithik lan hemat energi.
  • SD7LGP Bulldozer

    Bulldozer SD7LGP

    Bulldozer SD7LGP yaiku 230 dozer tipe trek tenaga kuda kanthi sprocket sing dhuwur, drive shift daya, semi-kaku lan kontrol hidrolik. SD7LGP-230 tenaga jaran, buldoser sprocket munggah integrasi karo desain modular gampang diopeni & dipelihara, ngatasi minyak kanthi tekanan prabédan ...