Pambuka Perusahaan

Xuanhua Machinery Development Co., Ltd.

Babagan Kita

Madeg ing taun 1950, Xuanhua Machinery Development Co., Ltd. (sabanjure diarani HBXG) minangka pabrikan khusus mesin konstruksi, kayata bulldozer, excavator, wheel loader lsp, uga mesin pertanian ing China, duwe kemampuan independen kanggo riset & pengembangan lan teknologi manufaktur utama. HBXG minangka pabrikan unik sing duwe properti intelektual saka properti lan nyadari produksi jumlahe kanggo bulldozer nyopir sprocket, saiki kalebu klompok HBIS, salah siji saka 500 perusahaan paling dhuwur ing donya.

HBXG dununge ing Xuanhua, sawijining kutha bersejarah ing sisih Lor Kulon saka Provinsi Hebei sing mung adoh saka 175 kilometer ing Beijing. Kutha Xuanhua seneng transportasi & telekomunikasi sing trep. Udakara telung jam nganti Bandara Internasional Ibukutha nganggo mobil, lan 5 jam menyang Xingang Seaport nganggo sepur. HBXG jembaré 985.000 meter persegi kanthi bukti 300,000 meter persegi.

Nduweni kekuwatan pangembangan teknologi sing kuat lan pusat R&D tingkat provinsi, HBXG minangka perusahaan teknologi tinggi, uga perusahaan budidaya sadurunge kanggo pengembangan kekayaan intelektual ing provinsi Hebei. HBXG entuk Sertifikat Sistem Manajemen Mutu (QMS) sing diterbitake dening VTI ing taun 1998; entuk sertifikat evaluasi maneh QMS ISO9001 kanggo versi 2000 ing taun 2002; entuk sertifikat QMS ISO9001-2015 kanggo nganyari versi ing taun 2017. Produk HBXG entuk akeh gelar kehormatan saka negara bagian, propinsi & kementerian uga lini industri lsp., kanthi reputasi lan nilai merek sing luwih dhuwur ing industri mesin konstruksi.

Taun Sajarah
RUANG Lantai Perusahaan
Karyawan

Ing taun-taun pungkasan, HBXG tetep ngetrapake strategi pangembangan "Produk-produk berkualitas ditambah diferensiasi", kanggo nganyari produk kanthi lengkap. Saiki HBXG umume duwe rong produk seri wiwit 120HP nganti 430HP: seri premium SD sing kalebu produk transfer hidrokatik-statis lan produk nyopir munggah sprocket, kayata seri SD5K, SD6K, SD7K, SD8N, SD9N ; T kanthi rasio rega kinerja dhuwur fitur sing kalebu produk seri -3 sing diupdate, kayata T140-3, TY160-3, TY230-3 uga produk rawa miturut rawa, ngerteni pangembangan maju kanggo produk premium lan produk moderat, nggawe seri produk kanthi karakteristik HBXG kanggo ketemu panjaluk saka macem-macem kategori pelanggan. Khusus kanggo bulldozer SD7K sing dikembangake dening HBXG kanthi mandhiri, iki minangka bulldozer nyopir sprocket sing pertama karo sistem transfer hidrokatik-statis ing saindenging jagad, lan pagelaran babagan nyetir, perlindungan lingkungan, kenyamanan operasi lan liya-liyane wis tekan level maju internasional sawise tes lan otentikasi dening lembaga inspeksi mesin konstruksi negara. Ing taun 2017, ngresiki salju tenaga kuda kelas menengah pertama SG400 diprodhuksi dening HBXG, sing ngisi kekosongan negara kanggo produksi pangatusan salju tenaga kuda kelas premium lan kelas menengah.

About Us
About Us

HBXG duwe kapabilitas produksi 2500 unit mesin standar lan 2000 ton suku cadang saben taun khusus ing Bulldozer Track.

Produk utama yaiku:

Struktur normal nglacak seri bulldozer: T140-1 (140HP); SD6N (160HP); T160-3 (160HP); TY165-3 (165HP);

Seri bulldozer nyopir sing dhuwur: SD7N (230HP); SD8N (320HP); SD9 (430HP).

Seri buldoser hidrostatik: SD5K (130HP); SD6K (170HP); SD7K (230HP).

Seri loader rodha: XG938G (3M3); XG958 (5M3)

Penggali: SR050; SR220; XGL120; XGL150 ;

Rig Pengeboran: TY360; TY370; TY380T; X5; T45

Salju Salju: SG400 (360HP)

Buldoser SD7N, SD8N, SD9 minangka bulldozer nyopir sprocket sing dikembangake kanthi kuat kanggo nikmati fitur utama pangopènan sing dipercaya, awet lan wétan. SD5K, SD6K lan SD7K minangka sistem nyopir hidrostatik kontrol elektronik dual-circuit kanthi fitur operasi sing presisi lan nyaman, andal, efisiensi tinggi, hemat energi.

HBXG wis nggawe jaringan sales & service sampurna ing saindenging China saiki. Uga HBXG luwih nyempurnakake pasar global. Saiki kita wis nggawe hubungan bisnis agensi karo luwih saka 40 negara utawa wilayah sing kalebu Kanada, Rusia, Ukraina, Inggris, Iran, Australia, Brasil, Ghana, lsp. 

Kanthi luwih saka 70 taun pembangunan, HBXG nglumpukake lan nggawe setoran budaya perusahaan sing jero. Ing mbesuk, HBXG bakal negesake orientasi ilmu pengetahuan & teknologi, inovasi mekanisme lan promosi manajemen, fokus ing budidaya lan ngembangake kekuwatan pendorong pangembangan anyar, supaya bisa nggawe rute pangembangan transformasi anyar, pangembangan lan promosi kabisat, ngupayakake nggawe HBXG dadi perusahaan modernisasi mesin konstruksi lan manufaktur peralatan es & salju ing China.

Pengin kerja sama kita?