PANJANG PANJANG

Kita ngupayakake dadi pabrikan sing paling dhuwur
  • About Us
  • About Us
  • About Us

Babagan Kita

Xuanhua Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Madeg ing taun 1950, Xuanhua Machinery Development Co., Ltd. (sabanjure diarani HBXG) minangka pabrikan khusus mesin konstruksi, kayata bulldozer, excavator, wheel loader lsp, uga mesin pertanian ing China, duwe kemampuan independen kanggo riset & pengembangan lan teknologi manufaktur utama. HBXG minangka pabrikan unik sing duwe properti intelektual eksklusif lan ngerti produksi jumlah kanggo nyopir sprocket ...